Vooraf inschrijven

Inschrijven voor een dagje Jakkedoe gebeurt deze zomer met een badge. Door het in- en uitscannen van de badge zal er een duidelijk overzicht zijn van wie nog op het speelplein aanwezig is.

Registreer zelf je kind via www.lendelede.be/webshop. Daarna kan je langskomen bij de jeugddienst om gratis je badge op te halen. Dit kan enkel in de maand juni, elke voormidag ofop dinsdag tot 18u of maak een afspraak via e-mail naar jeugddienst@lendelede.be. Als we de badge nog moeten aanmaken tijdensde zomervakantie zal daarvoor € 2 aangerekend worden. Bij verlies van de badge zullen we ook € 2 aanrekenen voor de nieuwe badge.

Voor een gewone speelpleindag moet er niet vooraf ingeschreven zijn.

Voor alle uitstappen en voor de kookdagen moet je vooraf inschrijven. Dit kan enkel via de webshop! Daaraan is ook onmiddellijk het betalingssysteem gekoppeld.

  • Een kookdag is een inschrijving voor een hele dag dag. De kinderen eten over de middag bij ons.
  • Voor de uitstappen brengen de kinderen hun picknick mee.

Een uitstap met kinderen die de animatoren NIET kennen is niet leuk en helemaal niet verantwoord. Als kinderen mee willen op uitstap, verwachten we dat kinderen af en toe naar de speelpleinwerking komen zodat de animatoren jouw kind kennen.