Zaal Lindelei

Stationsstraat 21/A
8860 Lendelede
België

Zaal Lindelei

Zaal Lindelei

Bekijk op Google Maps

Zaal Lindelei beschikt over 2 lokalen:

  • De grote zaal (266 m2) heeft een capaciteit van ca. 250 personen en is geschikt voor allerlei doeleinden zoals feesten, vergaderingen, babyborrels, etentjes, voordrachten,...
  • De kleine zaal (51m2) biedt plaats aan ongeveer 50 personen en kan worden gebruikt voor o.a. kleine feestjes, etentjes, voordrachten en vergaderingen.

Zaal Lindelei beschikt over een compleet uitgeruste keuken, voorzien van o.a. 8 kookplaten, een microgolfoven, een oven en een vaatwasmachine.

Belangrijk:

In tegenstelling tot het gemeenschapscentrum Den Tap en Het Trefpunt kan zaal Lindelei ook gehuurd worden voor private initiatieven.

Aanvragen voor privaat gebruik van zaal ‘Lindelei’ kunnen gebeuren ten laatste 1 maand en ten vroegste 9 maanden voor de activiteit.

Onder één van volgende voorwaarden wordt privaat gebruik verstaan:

De aanvrager moet gedomicilieerd zijn in de gemeente Lendelede. De aanvrager kan naast de aanvraag van een eigen activiteit ook een aanvraag doen voor een activiteit van een familielid en dit tot in de eerste graad. (bv. pensioneringsfeest vader, geboortereceptie, verjaardagsfeest dochter, ...)

of

De aanvrager moet behoren tot het personeel van het gemeentebestuur of het OCMW van Lendelede.