Recyclagepark

Langemuntelaan 1
8860 Lendelede
Belgiƫ

Recyclagepark

Recyclagepark

Bekijk op Google Maps

Op het recyclagepark van Lendelede kan je met verschillende afvalstromen terecht. Afvalstromen zoals onder andere autobatterijen, batterijen (Bebat), beeldbuishoudend afval, bloempotjes en plantentrays groter dan 8 liter, brandbaar afval, bouwafval/puin, frituurolie, frituurvet, gekleurd glas, groenafval, grofvuil, groot wit, gyproc en rotswol, harde plastiek, houtafval, inert materiaal, isomo, KGA, kledij, koel en vries, kurk, matrassen, metaal, motorolie, overige AEEA, papier en karton, TL-lampen, plat glas (kleine hoeveelheden), wit glas. Alleen met asbest kan je niet overal terecht. Enkel op de parken van Ingelmunster, Tielt en Ledegem

Opgelet: voor sommige afvalstromen moet er betaald worden. Hier kan je het reglement van het recyclagepark raadplegen.

Herbruikbaar materiaal kan je deponeren in de brenghoek van de Kringwinkel.

Wil je extra informatie over o.a. het binnenrijden van het recyclagepark of de rustige momenten, download dan zeker de folder 'Wegwijs op het recyclagepark'.

Wegwijs op het recyclagepark

Alle sluitingsdagen van de containerparken (feestdagen en uitzonderlijke sluitingen) worden door IVIO gecommuniceerd via infopanelen aan de omheining van de containerparken, de ophaalkalender, de milieukrant, de website www.ivio.be, de facebookpagina en de gemeentelijke infokanalen.

Je kunt nakijken hoe druk het is aan de inrit van het recyclagepark via camerabeelden die om de minuut verversen. 

Bekijk de beelden van het recyclagepark van Lendelede