De RenovatieCoach

Advies op maat voor elke inwoner van Zuid-West-Vlaanderen 

Je wil renoveren, maar... je kan nog wat tips gebruiken? Je vindt niet meteen je weg in het aanbod van premies en leningen? Waar kan je een bekwame, energiebewuste aannemer vinden? Hoe kan je zelf de handen uit de mouwen steken?

Zoek je een onafhankelijke partner om je renovatie in goede banen te leiden of heb je een beperkte vraag over je renovatie?

De RenovatieCoach geeft je gratis en snel een antwoord, vanuit zijn ruime netwerk vol ervaring via renovatiecoach@warmerwonen.be of 056 24 16 19.

Nood aan uitgebreidere begeleiding of een complexere vraag die een huisbezoek vereist, surf naar https://www.warmerwonen.be/renovatiecoach en vul het formulier in zodat je kan worden gecontacteerd voor verdere afspraken.

Lees in deze brochure hoe de RenovatieCoach te werk gaat en wat hij voor jou kan doen

De RenovatieCoach is slechts één van de tools van het project Warmer Wonen. Dankzij de website www.mijnenergiekompas.be kan je zelf ontdekken hoe energiezuinig je woning is, en vooral hoe energiezuinig je woning zou kunnen zijn na een gerichte renovatie.

De RenovatieCoach is een initiatief van de intercommunale Leiedal, het intergemeentelijk samenwerkingsverband in de regio Zuid-West-Vlaanderen.