Regiohuis HAKI

Heb je nood aan persoonlijk advies omtrent voeding en gezondheid? Ben je op zoek naar deskundige begeleiding om te stoppen met roken? Kamp je met problemen waardoor je uit balans dreigt te geraken? Wens je met een professional te spreken over seksuele problemen?                                     

In het regiohuis HAKI kan je terecht bij een diëtist, tabakoloog, psycholoog en seksuoloog die je graag verder helpen.

Er is een nauwe samenwerking tussen de huisarts en deze zorgverleners, met concrete afspraken rond doorverwijzing en communicatie.

Er zijn drie locaties waar de consultaties doorgaan: het Sociaal Huis te Ingelmunster (Oostrozebekestraat 6), het Sociaal Huis te Lendelede (Dorpsplein 8) en het Sociaal Huis te Izegem (Sint-Jorisstraat 60). Er wordt altijd gewerkt op afspraak. De huisarts – jouw eerste aanspreekpunt – kan je doorverwijzen via een online-agenda of het vast telefoonnummer. Daarnaast kan je zelf een afspraak maken op het nummer 050 55 62 05.

Het regiohuis HAKI is een samenwerking tussen de openbare besturen van Lendelede, Izegem en Ingelmunster, de Huisartsenkring HAKI en het Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen.

Voor meer informatie, raadpleeg de folder

regiohuis HAKI